18 Mayıs 2010 Salı

Uçurtma Avcısı..

Nasıl desem etkileyici demek yeterli mi acaba bu kitap için.Bir o kadar da duygu yüklü.Öyle çok coşkulu cıvıl cıvıl bi yazı beklemeyin bu kitap için.Başka bu kitap.İçimde buruk bi hisle akıp gitti kitap..Hala da duruyor o his..Ah Hasan çok üzüldüm kuzum ben sana yaa.Hem nasıl bu kadar iyi olabiliyosun?
Aslında bu tarz kitaplardan genelde sıkılır sonunu zar zor getiririm.Ama Uçurtma Avcısı bi başka gönlümde.Arkadaşlık,çocukluk,korku,sevgi,fedakarlık,aile,savaş,suçluluk..Her türlü duyguyu bulmak mümkün kitapta.Fazla söze gerek yok çünkü zaten bu kitabın methini duymayan yok,buyrun okuyun.

Bu kitaptan sonra Bin Muhteşem Güneş'i okumak istiyordum ama araya bi Dan Brown (Da vinci şifresi) sokmaya karar verdim.Hadi bakalım.

5 çemkirme:

Adsız dedi ki...

güzel bir seçim yapmışsın uçurtma avcısıyla. bende okumuştum gerçekten çok başka bir yaşantıyı ele alıyor. bin muhteşem güneşi de arayı soğutmadan eline almalısın;)

hayalci dedi ki...

Evet ya gerçekten çok güzeldi.Da Vinci Şifresi biter bitmez Bin Muhteşem Güneş'i kesin okuycam o zaman ;)

Adsız dedi ki...

Uçurtma Avcısı beni de çok etkiledi.Hemencik okuyuvermiştim..Elimden bırakmadan.Erkek arkadaşımda askerdeydi o dönemde ve ikimizde Uçurtma Avcısı'nı okuyorduk..Sonrasında kitabı konuşmak çok zevkliydi...Bin Muhteşem Güneş'i henüz okuyamadım :=(..Ayrıca Küçük Arı diye bir kitap var duymuşsunuzdur..Onun içinde ''bir sonraki Uçurtma Avcısı'' diyorlar..Onu da okumak lazım...Çok uzun yazdım..Konu kitaplar olunca çenem düşüyor..Tamam kestim :=)...

hayalci dedi ki...

Evet çok etkileyici bi kitaptı uçurtma avcısı..Bin Muhteşem Güneş bende de okunacaklar sırasında,henüz sıra gelemedi ona :)Küçük Arı'yı bende merak ediyorum.Bikaç kişi okusunda yorumlara göre alıcam sanırım :D

uçurtma avcısı dedi ki...

çok etkileyeici...
bana blogumu kendi adıyla açtıracak kadar:)))
tavsiye ederim
bin kere olsa okurum....:)))))

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails