10 Aralık 2011 Cumartesi

Ödüller ve Gerçekler.

Allahım ben ne üşengeç bi insan oldum böyle ya.
Arayı uzatmadan yazı yazıcam artık diyorum bi bakıyorum dört gün geçmiş bile üstünden.
Ama şuan gözlerimden çağıl çağıl akan uykuya aldanmayıp -ki çağıl kelimesini doğru kullandım mı onu bile bilmiyorum- canım Missbone un ,Kirazlı Sakız ın ve Babasının turşusu Eylül'ün yolladığı mimi yazmaya girişiyorum.

*Kural Bir; Ödülü bize veren kişiye teşekkür ediyoruz ve blogunun linkini veriyoruz.
Bu kuralı kimse atlamaz zaten genelde ama ben yinede  
Babasının turşusu Eylül'e bu eğlenceli ödülü yolladıkları için şükranlarımı sunuyorum.Allahım sen bu üç fıstığa 90-60-90 vücut,sonsuz kaprislerinizi çekicek adonis heykeli gibi koca ver.Amin.

*Kural İki;kendi hakkımızda yedi gerçeği paylaşıyoruz.
Gerçek 1; Tahmin edebileceğiniz gibi uç noktalarda dolaşan bir hayalciyim.Saçma sapan hayaller kurar,birde kendimi gerçekleşeceğine inandırırım.Sayısız gerçekleştirilmemiş planım vardır.Biraz da pozitifim sanırım.

Gerçek 2;Çok tırsağım.Karanlıktan korkarım.Alçak yerlerde nefessiz kalıyormuş gibi hissederim korkarım.Lunaparklar ve korku filmleri bana zevk vermez.Hayır o gondolda tırsmaktan eğlenemiyorum ki ben.Bide benim ekşıncı kankam beni kamikazeye bindirecekti.Yok yaa.Bende o göz var mı? Devamı kalp krizi olurdu heralde.Çarpışan arabamla mutluyum ben.Birde korku filmleri tabi.Testere filan neyse de.Yok Musallat'mış,Şeytan Çarpması'ymış bana göre diil.Saniye başı sıçrayarak film mi izlenirmiş yahu.İnsanda uyku bırakmaz o filmler.

Gerçek 3:Doktora gitmekten hoşlanmam.Ve gitmem de.Beni öldürecesiye rahatsız etmeli ki doktor yolunu anca tutarım.Hasta diilsem de psikolojikman  doktor kapısında sıra beklerken kendimi yaşlanmış ve hastalıktan ölecekmiş gibi hissediyorum.

Gerçek 4:Diyet ya-pa-mı-yo-rum.Nasıl iradesiz bi insansam artık diyetlere pazartesi başlayıp salı sonlandırıyorum.Diyet hakkında sonsuz bilgiye sahibim ancak başkalarına anlatıyorum kendimse hiçbirini yapamıyorum.Spor mu? Nerde.Ben şu koca kıçımı kaldırıpodamı toplasam gözlerim yaşarır valla.Hayatınızda görebileceğiniz en dağınık insan olabilme potansiyeline sahibim.Tembelim tembel.Tam yata yata yapılacak bir spor buldum -pilates- bu seferde bir türlü diyete başlayamıyorum.Hayatım bi kısır döngü.

Gerçek 5:Benim hiç D90'ım olmadı.Ciddi anlamda bu bende öyle bir saplantı haline dönüştüki yılda bir görüştüğüm ilkokul arkadaşımı bile bir şekilde bundan haberdar ettiğimi farkettim.Artık alsamda tüm çevrem rahatlasa.

Gerçek 6;Kuaförlerlerden hoşlanmıyorum.Ve kuaförler benden bıkmış durumda.O koltukta otururken öyle geriliyorum ki.Acaba saçımın orası kısa mı oldu? Acaba perçemi güzel kesebildi mi? Ay yoksa orasını kısalttırmasamıydım? Eyvah bak boyundan iki parmak yerine üç parmak aldı gibi saçma sapan telaşlarım var.Ve lanet olsun bu yüzden saçlarım şuan belime kadar uzun ve benim nazımı geçirebildiğim tek kuaförüm çekti gitti başka şehire.Saçlarım Samaraya dönmeden buna bir dur demeliyim.Uzun saçlarını kısacık kestirebilen cesur insanlara acayip özeniyorum.

Gerçek 7:Genel anlamda öyle hiçbirşeyi unutmayan bir yapım yoktur,gereksiz şeyleri unuturum ama koku hafızası diye birşey varsa onun bende olduğunu düşünüyorum.Kokladığım birşeyin kokusunu unutmam hatta kokular bana genelde yaşadığım olayları bulunduğum mekanları hatırlatır.

Ve bonus gerçek:Johnny Depp bir gün bana evlenme teklif ederse hiç düşünmeden kabul ederim.Böyle de hayalci-yim.

Şimdide 10 kişiyi ödülü yollamam gerekiyormuş ama benim mimliyeceğim kişiler zaten mimlenmiş.O yüzden her zamanki gibi geç kalmanın verdiği suçlulukla buraya kimsenin ismini yazmıyorum.Şimdi iki gündür okuyamadığım blogları okumaya gidiyorum.

Öpücük.
Kalp.
Arrivederci.

4 çemkirme:

kirazlı sakız dedi ki...

Sen çok çok çok tatlısın :) Senin gibi tatlı bir post olmuş :) Kuaför korkusu,D90 isteği,doktora gitmeyi sevmeme bana çok tanıdık :) Koku hafızası kısmında da kendimi buldum :)

hayalci dedi ki...

Oy tatlım benim teşekkür ederim :)
Tanıdıktır tabi biliyosun aynıyız biz :)

babasının turşusu eylül dedi ki...

Ben bu teşekkür kısmında bizim için edilen duaya bayıldım :D
Koku hafızan çok havalı duruyor yahu :) Bana sadece bazı kokular bazı küçük "an"ları hatırlatır o kadarcık :)

hayalci dedi ki...

Amin de amin :D
Bu kadar havalı olduğunu bilseydim,daha önce söylerdim :D

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails